Як зробити Слоенные пиріжки з яблуками рецепт простий.
Інгредієнти
для тесту
✅300 гр борошна
✅1ст л цукру
✅1 ч л солі
✅110 мл води
✅75 мл раст масла
Для змащування
✅130 гр борошна
✅85 гр маргарину
Начинка:
✅5 середніх яблук
✅1ч л кориці
✅2ст л цукру
✅50 гр вершкового масла
✅2 ст л крохмалю
✅100 мл води
Слоенные пиріжки з яблуками покроковий рецепт
1. яблука обсмажити на олії з додаванням кориці і цукру , додати розведений у воді крохмаль. Борошно просіяти , додати цукор, сіль, масло і воду. Замісити еластичне тісто для змащування маргарин з’єднати з борошном і зібрати в шар.
2. Тісто і маргаринів тісто розділити на 6 рівних частин. Скласти один на одного і закатати в кулю. Дати трохи відпочити і розкачати в прямокутний пласт.
3. Після згорнути в рулет і ще раз повторити процес. Розділити на 2 рівні частини і розкачати, всередину покласти начинку і защипнути краю косичкой.
4. Обсмажити на олії до рум’яності. Вогонь средний.
Відео рецепт 👇