Смачна баранина на сковороді з грибами Гордона Рамзі

Як смачно зробити смачну баранину на сковороді з грибами Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Баранячі відбивні
1 Чашка або близько того молодого картоплі (залишки вареної картоплі)
2 зубчики часнику
Заморожений горошок
Гриби
Зелена цибуля
Половинка червоної цибулини
Соняшникова олія
1 Столова ложка оливкової олії
Сіль і перець
1/2 їдальні ложки крем – фрешу
Лимонний
Вершкове масло

Вінегрет
1 Столова ложка гірчиці
1/4 склянки яблучного оцту
3/4 склянки оливкової олії
1 Столова ложка копченої пасти Чіпотле

Смачна баранина на сковороді з грибами Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Увімкніть одну сковороду і одну сковороду з антипригарним покриттям на сильний вогонь. Також нагрійте каструлю з киплячою водою Змастіть баранячі відбивні соняшниковою олією, посоліть і поперчіть за смаком Поки сковорода нагрівається, молода картопля розріжте навпіл Злегка змастіть сковороду олією, потім викладіть на неї баранячі отбивные.
2. Роздушіть зубчик часнику і додайте його в сковороду з бараниною, а також приблизно 3 гриба, розрізаних на четвертинки (чи скільки завгодно, щоб заповнити вашу сковороду). Налийте оливкова олія в гарячу сковороду з антипригарним покриттям, а потім додайте картоплю Поки картопля готується, червоний лук наріжте і додайте в сковороду.
3. Роздушіть зубчик часнику і додати до картоплі. Продовжуйте готувати картоплю, поки картопля не підрум’яниться, а цибуля не підсмажиться, додавши трохи вершкового масла, як тільки картопля почне готуватися. Додати горошок в киплячу воду, варити до повної готовності/бланшування горошку. Переверніть баранячі відбивні, обсмажені з одного стороны.
4. Після перевертання додайте 2 ложки вершкового масла і трохи соняшникової олії, поки баранина не стане середньо-прожареної. Візьміть всі інгредієнти для вінегрету, перекладіть в скляну банку і струсіть. Посоліть і поперчіть за смаком Коли баранячі відбивні стануть середньо-прожареними, зніміть їх з вогню і додайте винегрет.
5. Як тільки горошок звариться, злийте воду і додайте назад в каструлю. Додайте 1 чайну ложку вершкового масла і половину столової ложки крем-фреш і розімніть горошок. Цедру лимона розімніть в пюре і перемешайте.
6. Приправи за смаком. Дрібно наріжте зелену цибулю і додайте до нього остигає картопля Страву з баранини з грибами, картоплею і горошком. Полийте баранину соусом винегрет.