Смородиновий зефір з апельсином рецепт простий.
Інгредієнти
У діжу:
70гр білка
70гр цукру
Сироп:
13гр агар-агару
200гр цукру
50гр інвертного сиропу
150гр пюре смородини
100гр соку апельсина
Цедра одного апельсина
Смородиновий зефір з апельсином покроковий рецепт
1. З апельсина зняти цедру на дрібній тертці. Смородину розморозити і пробити блендером разом з соком, протерти суміш через сито. У діжу відправити білок і цукор, збити до щільних пиков.
2. У сотейник покласти всі необхідні інгредієнти. Варити сироп 4 хвилини з моменту закипання. Гарячий сироп влити в меренгу, збити масу протягом 3-х хвилин, до появи рельефа.
3. Покласти масу в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок і почати відсаджувати зефірки. Зібрати зефір можна через 12 годин якщо вдома тепло або 24 години, якщо вдома холодно і влажно.