Смачні біляші виходять за цим рецептом! Тісто з хрусткою скоринкою зовні, м’яке, пухке всередині. Начинка соковита і дуже смачна. Соковиті біляші з фаршем на дріжджах на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
✔️Для тіста:
Борошно-500-600 гр
Цукор -1 ст л
Сіль-1/2 ст л
Дріжджі-1ст л
Сметана -2 ст л з гіркою
тепле Молоко-200 мл
Масло рослинне-2 ст л
✔️Начинка:
Фарш -500 гр
Лук-1 великий або 2 середніх
Спеції для м’яса-1 год л
Сіль і перець за смаком
Соковиті біляші з фаршем на дріжджах на сковороді покроковий рецепт
1. Замісити дріжджове тісто і поставити в тепло для підйому. Цибулю подрібнити блендером або через м’ясорубку і додати в фаршу.
2. Далі додаємо сіль, спеції, перець і перемішуємо. Тісто ділимо на рівні частини (у мене 11 шт вийшло). Ліпити як на відео і смажити на хорошо.
3. НА розпеченій сковороді з двох сторін. Спочатку смажити відкритою стороною вниз!!! Смажити на середньо-слабкому вогні, але не самому слабкому!
Відео рецепт 👇