Як смачно зробити Солодка ковбаса з печивом і згущеним молоком класична простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
▫️Печиво, імбирні пряники (або обрізки від коржів медовика) – 880 гр.
▫️Темний шоколад – 350 гр.
▫️Білий шоколад – 300 гр.
▫️Вершкове масло – 300 гр.
▫️Волоський горіх – 260 гр.
▫️Цукрова пудра – 150 гр в тісто +
100 гр на обсипання.
▫️Какао-порошок – 90 гр.
▫️Згущене молоко – 150 гр.
▫️Кава розчинна – 7-8 гр.
▫️Окріп – 200 мл
▫️Коньяк – за смаком.
Солодка ковбаса з печивом і згущеним молоком покроковий рецепт
1. Печиво або обрізки від медовика розламуємо на дрібні шматочки і кладемо у велику зручну ємність. Кришимо волоські горіхи і відправляємо до печива. В окрему чашу відправляємо шоколад і вершкове масло. Розтоплюємо і перемішуємо до однорідного стану. Додаємо цукрову пудру, згущене молоко і какао. Перемешиваем.
2. Виливаємо отриману масу в Печиво. Перемішуємо. Кава заливаємо окропом, додаємо коньяк за смаком і виливаємо в інші інгредієнти. Перемішуємо в однорідну пластичну масу. Якщо маса надто рідка, додаємо печиво. Викладаємо частину маси на пергамент, згортаємо, закручуємо края.
3. Далі обертаємо в харчову плівку, знову закручуємо краю, формуючи щільну «ковбаску». Тепер краю слід перев’язати стрічками. Прибираємо заготовки в холодильник на 3-4 години. Вони повинні стати твердыми.
4. Після витягуємо, знімаємо плівку і папір. Обвалюємо в цукровій пудрі. Все готово! Якщо плануєте робити солодку ковбасу під замовлення – кожен батон ковбаси загорнути в харчову плівку, а далі в пергамент, як на фото. Зберігається 1 міс в холодильнику або 3-4 міс в морозильній камере.