Як смачно зробити Солодкий млинцевий пиріг з начинкою в сметанному соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Зовсім скоро Масляна, не забули?👌🔥 У вихідні я випробувала на своїх блиноедах новий варіант млинцевого пирога! 😂 Апробація пройшла успішно, наша сім’я просто фанати млинців, ніколи не набридають)
Млинцеві пироги мені подобаються тим, що можна експериментувати з будь-якими начинками, до того ж подача дуже ефектна! 👍🔥 Спочатку планувала начинити млинці ягодами і сиром, потім згадала про готову макову начинку, і не пошкодувала. Пиріг вийшов шалено смачним і ніжним! 😋
Млинцеві пироги мені подобаються тим, що можна експериментувати з будь-якими начинками, до того ж подача дуже ефектна! 👍🔥 Спочатку планувала начинити млинці ягодами і сиром, потім згадала про готову макову начинку, і не пошкодувала. Пиріг вийшов шалено смачним і ніжним! 😋
Інгредієнти
нижче
Солодкий млинцевий пиріг з начинкою в сметанному соусі покроковий рецепт
1. Докладного рецепту немає, спечіть свої фірмові, тонкі млинчики, а начиняти можна чим завгодно, тут важлива тільки формування, трубочки укладаємо по спіралі. У мене готова волога макова начинка (мелений мак, цукор, родзинки, апельсинові цукати). У складі сирної начинки – жирний 25% сир, трохи цукру, сіль, яйце (або ложка сметани)
2. Намазала трубочки сирною і маковою масою, закрутила в рулетики, поклала по спіралі в 2 шари, чергуючи начинки. Заздалегідь приготуйте сметанний соус: 1 склянка сметани, 1 яйце, цукор за смаком, ваніль, все збити віночком. Шари заливаємо цим соусом і ставимо запікати приблизно на 30 хв, при 180-200С до золотавої корочки.
3. Готовий пиріг подаємо на стіл, посипавши цукровою пудрою. Смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді! У холодному виглядає, як торт, в розрізі казково красивий)) Можна спекти несолодкий варіант, наприклад курка+гриби, сир+фета, будь-які начинки на ваш смак).