Домашні сосиски в тісті без дріжджів на молоці в духовці простий рецепт. З початку війни дуже часто стала отримувати запити саме на цей рецепт. Тому вирішила показати вам, як їх готувати, як їх правильно формувати. Печите, це просто і смачно) Всі дітки обожнюють. Рада. Вибирайте сосиски з яскравим смаком (не сильно). Вони в тесті смачніше)
⠀
⠀
⠀
⠀
Інгредієнти
Знадобиться на 14-16 сосисок:
⠀
300 г молока
15 г свіжих або 5 г сухих дріжджів
1 ст. л цукру
1 ч. л солі
450 г борошна
50 г вершкового масла
⠀
Для змащення: жовток і ложка молока
Для посипання: кунжут
Сосиски в тісті без дріжджів на молоці в духовці покроковий рецепт
1. У теплому молоці розчинити дріжджі і цукор. Залишити на 15 хвилин. ⠀ Додати сіль і борошно, почати заміс тіста, поступово додаючи розтоплене масло. ⠀ Готове тісто м’яке і гладке. ⠀ Підкотити тісто в кулю, залишити, щоб підійшло і збільшилася в 2 рази. ⠀
2. Розділити тісто на 14-16 шматочків. ⠀ Тепер важливо правильно сформувати заготовки: кожен шматочок тіста розкачати і згорнути рулетиком. ⠀ Накрити заготовки рушником і залишити відпочити на 15 хвилин. ⠀ Потім кожен рулетик двома руками розкачати в довгий жгут.
3. Обернути тісто навколо сосиски, закріплюючи краюшки. ⠀ Викласти сосиски на деко, накрити рушником, залишити на 15 хвилин. ⠀ Потім змастити жовтком з молоком, посипати кунжутом. ⠀ Випікати при 180С 25-30 минут.