Спагетті паста з індичкою і шпинатом у вершковому соусі

Як приготувати спагетті пасту з індичкою і шпинатом у вершковому соусі рецепт простий. Смачна ідея для вашої вечері чи обіду. 😋

Інгредієнти

Спагетті ~200 р.
Філе індички 400 р.
Шпинат 50 р. (Можна більше)
Вершки 20% ~500 мл
Сир 70 р.
Вершкове масло 30 р.
Сіль, перець, італійські трави.
Пармезан для подачі

Спагетті паста з індичкою і шпинатом у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Спагетті ставимо варитися в підсоленій воді. Обсмажуємо філе індички до легкої золотистої скоринки, не пересушиваем. Прибираємо зі сковороди, розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю до м’якості. ⠀

2. Вливаємо вершки, варимо на середньому вогні до загусання. Додаємо сир і шпинат. Сіль, перець, італійські трави. ⠀ Якщо соус надто густий, розбавляємо водою, в якій варилися макарони. ⠀

3. Викладаємо в соус обсмажене філе, перемішуємо. Потім спагетті, знову перемішуємо і подаємо через кілька хвилин. ⠀ На готову пасту натираємо пармезан на дрібній тертці. 😋

Відео рецепт 👇