Страва Кыстыбый з картоплею по татарськи з тестом на молоці простий рецепт. Наші національні татарські коржі з картоплею. Процес не складний, але смачно як!!! Навіть на слід. день 🤤 смачно.
Інгредієнти
Для тесту:
350г борошна
0,5 ч. л солі
200мл теплого молока
15г соняшникової олії без запаху
Для начинки:
600г картоплі
30-40г води (або молока)
шматочок вершкового масла (20-30г)
1 велику цибулину
вершкового масла (15г)
соняшниковій олії (15г)
Страва Кыстыбый з картоплею по татарськи з тестом на молоці покроковий рецепт
1. Замішуємо м’яке тісто, яке не липне до рук. Залишаємо відпочити на 20мин.
2. Для начинки: 600 г картоплі відварити, додати 30-40г води (або молока) шматочок вершкового масла (20-30г). Розтовкти в густе пюре.
3. 1 велику цибулину обсмажити на соняшниковій олії (15г) до рум’яного кольору і додати шматочок вершкового масла (15г). Виходить соковитий, жирний цибулю ☺️ змішати з пюре і додати зелень за вкусу.
Відео рецепт 👇