Страва Кыстыбый з картоплею по татарськи з тестом на молоці

Страва Кыстыбый з картоплею по татарськи з тестом на молоці простий рецепт. Наші національні татарські коржі з картоплею. Процес не складний, але смачно як!!! Навіть на слід. день 🤤 смачно.

Інгредієнти

Для тесту:
350г борошна
0,5 ч. л солі
200мл теплого молока
15г соняшникової олії без запаху

Для начинки:
600г картоплі
30-40г води (або молока)
шматочок вершкового масла (20-30г)
1 велику цибулину
вершкового масла (15г)
соняшниковій олії (15г)

Страва Кыстыбый з картоплею по татарськи з тестом на молоці покроковий рецепт

1. Замішуємо м’яке тісто, яке не липне до рук. Залишаємо відпочити на 20мин.

2. Для начинки: 600 г картоплі відварити, додати 30-40г води (або молока) шматочок вершкового масла (20-30г). Розтовкти в густе пюре.

3. 1 велику цибулину обсмажити на соняшниковій олії (15г) до рум’яного кольору і додати шматочок вершкового масла (15г). Виходить соковитий, жирний цибулю ☺️ змішати з пюре і додати зелень за вкусу.

Відео рецепт 👇