Суп Машхурда по узбецьки в домашніх умовах простий рецепт. Машхурда. Можливо я помиляюся в назві, не суть ,😂 просто повірте мені і спробуйте цей суп.
Інгредієнти
-яловичина _________400-500 гр;
-цибуля _______________1 шт;
-морква ___________1 шт;
-болгарський перець __1 шт;
-часник ____________2-3 зуб;
-томат_____________1 ст ложка;
-маш______________100 гр;
-рис_______________100 гр;
-зелень (кінза );
-вода______________3-4 л.
Суп Машхурда по узбецьки покроковий рецепт
1. Яловичину і овочі нарізаємо на дрібні кубики. ⠀ Обсмажуємо на початку яловичину. Як тільки википить вся рідина додаємо цибулю, обсмажуємо. Додаємо моркву і перець. Смажимо 3-4 хвилини. Додаємо томатну пасту, обсмажуємо і додаємо воду.
2. Як тільки закипить додаємо промитий маш. Накриваємо кришкою і варимо на невеликому вогні 30-35 хвилин. ⠀ Після чого додаємо промитий рис, додаємо сіль, перець за смаком. Часник і кинзу.
3. Можна вимикати. Накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин. ⠀ Після чого подаємо до столу. Зазвичай подають цей суп з гострим перцем і великою кількістю кінзи (якщо ви, звичайно, любите )
Відео рецепт 👇