Це найулюбленіший мій суп 🔥 Готую я такий супчик завжди зі свіжої свинини або баранини. Як зробити домашній Суп з м’ясом, помідорами, картоплею, цибулею і перцем простий рецепт.
Інгредієнти
На каструлю 5 літрів мені знадобилося:
* Картопля – 7 шт
* Цибуля – 1 шт.
* Морква – 1 шт.
* Перець болгарський – 1 шт.
* Помідор – 1 шт.
* М’ясо – 500 р.
* Зелень
* Горошок – 1 банка
* Аджика суха – 1/2 чл
* Сіль, перець чорний мелений
Суп з м’ясом, помідорами, картоплею, цибулею і перцем покроковий рецепт
1. Промиваю і ставлю варитися. Поки вариться м’ясо займемося підготовкою овочів. Картоплю очистити, помити і нарізати досить великими скибочками. Для цього супу не потрібно сильно подрібнювати овочі. Так само як якщо б ви готували шулюм (щось спільне є).
2. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати так само великими шматочками. Помідор поділити на часточки. Єдине моркву я все ж подрібнила на крупній тертці. Коли м’ясо майже зварилася, додаємо сіль по вкусу.
3. Опускаємо у воду картоплю і одну цибулину, розрізану навпіл. Коли картопля зварився, опускаємо в каструлю інші овочі. Варимо ще 10 хвилин на повільному огне.
4. В останню чергу додаємо горошок, зелень і спеції: суху аджику і чорний мелений перець. З супу прибираємо цибулю і даємо закипіти. Непередаваний смак і аромат у цього супу на весь будинок! Обов’язково спробуйте приготувати саме з консервованим горошком.