Супер вологий морквяний торт з глазурю

Як зробити Супер вологий морквяний торт з глазур’ю рецепт простий.

Інгредієнти

▪️Борошно 270 гр.~10 ст. ложок з гіркою
▪️Морково 250 гр.~ 4 середні шт.
▪️Яйця 3 шт. середнього розміру;
▪️300 г коричневого цукру (якщо візьмете білий,коржі будуть світлі),
▪️150 гр. волоського горіха~ 2 жмені,
▪️150 г родзинок,
▪️300 мл соняшникової олії
▪️1.5 ч. л. ваніліну,
▪️10 р. розпушувача,
▪️1.5 ч. л. кориці,
▪️Цедра одного апельсина ~ 1 столова ложка;
▪️1/3 ч. л. мускатного горіха,
▪️1/3 ч. л. солі.

Для глазурі/крему:
▪️220 г цукрової пудри,
▪️100 гр. злив масла,
▪️200 гр. сирного сиру,
1.5 ст. л. апельсинового фрешу,
1,5 ч. л. ваніліну.

Супер вологий морквяний торт з глазур’ю покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці, додати родзинки, горіхи подрібнити (не до стану борошна). У миску вилити масло, додати цукор, збити блендером, додати по одному яйця, добре збити. В отриману суміш додати просіяне борошно, розпушувач, ванілін, сіль, мускатний горіх, корицю, добре перемішати. Далі додати горіхи, родзинки і моркву, добре перемешать.
2. Суміш виходить дуже густа, її складно перемішувати ложкою. Форму для випічки застелити пергаментним папером, змастити рослинним маслом і відправити в розігріту до 180 г духовку на 35 – 45 хв до сухої, рум’яної скоринки сверху.
3. Готовність визначати лучиною, якщо після 35-40 хв після протикання середини коржа вона залишається сухою, корж готовий. Вийміть з духовки і дайте повністю охолонути. Готуємо крем (це краще зробити заздалегідь, наприклад, коли випікаються і коржі остигають).
4. Розм’якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою, додати сирний сир, ванілін і апельсиновий сік, збити і прибрати на 20-30 хвилин у холодильник. На остиглий торт викладаємо ложкою недбалими мазками крем і прикрашаємо горіхами або молодий морквою з хвостиком! Зберігаємо в холодильнике.