Сир в паніровці смажена на сковороді

Як смачно зробити Сир в паніровці смажена на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хто не пробував смажений сир, той багато втратив, скажемо ми вам чесно і відверто. Тому, якщо ви хочете виправити становище, зберігайте наш рецепт, і вперед, в магазин і на кухню готувати це сирне задоволення для всієї родини!

Інгредієнти

Сир (можна сулугуні) — 300 г
Борошно — 50 р
Яйце — 3 шт.
Панірувальні сухарі — 50 г

Сир в паніровці смажена на сковороді покроковий рецепт

1. Сир нарізати на пластини товщиною 1см. Яйця збити, підготувати борошно і сухарі для панірування. Обваляти сир спочатку в борошні, потім в яйцях, і вже потім в сухарях. Заздалегідь розігріти сковороду з маслом, покласти сир на 1 минуту.
2. Перевернути сир і вимкнути сковороду, почекати поки дійде друга половина сиру. Які взагалі сири можна посмажити на сковороді? Халлумі, адигейський, соєвий, сулугуні, моцарелу, фету, камамбер, гауду, брі. ⠀
3. Подавайте такий смажений сир з на тостах, з овочами-гриль (перець, кабачки, помідори). З соусів можна спробувати журавлинний або брусничний (незвичайне смакове поєднання), а з напоїв – келих вина. А які сири ви любите подавати до столу? Поділіться своїми любимыми