Сирне печиво з мигдалем і травами

Улюблене сирне печиво з мигдалем і травами. Пікантне, запашне, в міру гостре і створює настрій. І звичайно ж, найголовніше в цьому печиво – сир, від нього в першу чергу буде залежати смак цих розсипчастих крихіток. Сир повинен бути з яскравим смаком, як пам’ятаєте, в яблучному пирогу? Пармезан, ГраноПадано, Пекоріно, Чеддер, твердий козячий… Як зробити Сирне печиво з мигдалем і травами рецепт простий в духовці.
Ну і в крайньому разі, якщо немає ні якого крім Російського, додайте йому спеції на свій смак. Я б взяла солодку паприку, гострий Чилі, сушений чебрець і орегано, але це чисто мій вибір) Тісто прекрасно зберігається в холодильнику до 24 годин, а якщо потрібно довше, то в морозилці. Дуже зручно) хоча сам процес його приготування займає мінімум часу. Перед випічкою печиво краще змастити яйцем, щоб Мигдаль і посипання трималися міцно) у мене був просто білок, можливі варіанти з жовтком, вершками, молоком.

Інгредієнти

На 20-22 шт

125 гр твердого сиру
100 гр вершкового масла
125 гр пшеничного борошна в/с
1/4 чл розпушувача
1/4 чл перцю
Суміш сухих італійських трав, велика морська сіль
20-22 шт мигдалю

Сирне печиво з мигдалем і травами покроковий рецепт

1. Сир натерти на дрібній тертці, масло порізати шматочками. Скласти в чашу блендера, додати борошно, розпушувач, спеції, перемішати в імпульсному режиме.
2. Готове тісто розділити на дві частини, сформувати циліндри, загорнути їх в пергамент і прибрати в холодильник на 2-12 годин. Порізати на шматочки товщиною 0,8 – 1 см.
3. Викласти на деко, застелений папером. Зверху розкласти по одній мигдалині, змастити яйцем , посипати великою сіллю і сухими травами. Випікати при 180 гр 10-12 хв. Приємного апетиту)))