сирні Булочки синнабоны без дріжджів з яблуками простий рецепт. Самі смачні булочки на світі! Більш корисні та прості у приготуванні, ніж класичні синнабоны! Обов’язково приготуйте!
Інгредієнти
На 9 великих булочок (можна і 12 шт зробити)
Тісто:
– 450г сухого сиру
– 3 яйця
– 120 г цукру
– 450г борошна
– 1 ст. л. розпушувача (10-12 м)
– 6 ст. л. рослинного масла ( 60 мл)
Начинка:
– 40г вершкового масла (розм’якшеного)
– 3 ст. л. цукру (70г)
– 1 ст. л. з гіркою кориці
3 середніх яблука
Крем-заливка (за бажанням):
– 180 г сирного сиру (або сметана)
– 2 ст. л. дрібного цукру або меду (на свій смак)
сирні Булочки синнабоны без дріжджів з яблуками покроковий рецепт
1. Для однорідного тіста з’єднайте всі інгредієнти. Борошно з розпушувачем, додайте поступово!! в останню чергу – не забийте тісто борошном! Воно повинно вийти дуже м’яким, зовсім трохи липким. Робочу поверхню і тісто припылите борошном і розгортайте в прямокутний пласт, товщиною 5 мм.
2. Далі тісто змастіть вершковим м’яким маслом, посипте цукром і корицею. Яблука очистіть і наріжте дрібним кубиком. Розподіліть по тесту, не доходять до одного вузького краю 2 -3 див. Скрутіть в рулет по вузькій стороні. Защипайте краю. Рулет розрізати на 9-12 частей.
3. Я розрізала на 9 частин. Якщо випікаєте на великому деку 30*40 см – то тоді розріжте рулет на 12 частин. Застеліть деко пергаментом, і випікайте в розігрітій духовці до 180 град 25 – 30 хв. Я випікала 9 булочок у формі 25*25 см при 180 град 40-45 хв до готовности.
4. Булочки між собою склеюються в цьому випадку )) нам подобається запікати саме в такий невеликий формі. Гарячі синнабоны за бажанням можна полити кремом: для цього змішайте сметану або сирний сир з цукровою пудрою( або медом).
5. Готуйте із задоволенням та Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇