Сирні паски без дріжджів з найсмачнішою глазур’ю. Принадність цього тесту в тому, що воно не сухе, а вологе. Якщо ви любитель саме такого м’якушки, то цей рецепт для вас. До того ж паски з сиром довго не черствіють, залишаються м’якими і повітряними.
Хочу звернути вашу увагу на глазур для паски, яка готується буквально за 5 секунд і нічого не потрібно варити і збивати . Після висихання не липне і не кришиться при нарізці. Глазур виходить глянцевою і дуже прикрашає випічку, на ній добре тримається кондитерська посипання.
Хочу звернути вашу увагу на глазур для паски, яка готується буквально за 5 секунд і нічого не потрібно варити і збивати . Після висихання не липне і не кришиться при нарізці. Глазур виходить глянцевою і дуже прикрашає випічку, на ній добре тримається кондитерська посипання.
Інгредієнти
для пасок:
Сир -300 грам
Яйця -3 штуки
Цукор -150 грам
Ванільний цукор-20 грам
Вершкове масло-70 грам
Розпушувач-15 грам
Борошно-220-240 грам
Сухофрукти-130 грам
Куркума для кольору
Щіпка солі
Цедра половини апельсина
Форми діаметром і висотою 9 см-3 шт
Для глазурі:
3 ст. лож згущеного молока
4 ст. лож сухих вершків або молока.
Сирні паски без дріжджів покроковий рецепт
1. Сир збийте блендером. Яйця з цукром і ваніліном збийте міксером до пишної піни. Додайте розтоплене вершкове масло, цедру апельсина, куркуму, сир збитий блендером і перемешайте.
2. Далі додаємо розпушувач і борошно по трохи, так як борошна може знадобитися більше або менше, залежно від борошна і вологості сиру, на консистенцію дивіться на видео.
3. Цукати замочіть окропом на 15 хвилин, воду злийте і просушіть паперовим рушником. Додаємо в тісто цукати, перемішуємо і розкладаємо по формочкам.
4. Випікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів 40-45 хвилин. Для глазурі змішайте згущене молоко та сухі вершки. Змастіть глазур’ю охолоджені паски, прикрасьте за бажанням. У мене цукаты.
Відео рецепт 👇