Як зробити Сирні вафлі на молоці у вафельниці рецепт простий. У футболці, сумлінно носила на собі запахи ранкових млинчиків і запечених свинячих реберець, я, так і не діставшись до душа, сонна, пробралася на кухню, щоб з полегшенням вимкнути світло і піти спати. Але в якийсь момент мої очі невластиво для цього години відчинилися, навіть не порадившись зі мною: вони натрапили на розморожене тісто філо, яке ще 3 години тому повинно було стати пахлавою, яку я обіцяла батькам і про яку геть забула. «Про що вона взагалі і при чому тут пахлава», – напевно, думаєте ви.
А просто зараз ось година ночі, в духовці печеться пахлава, а я зібралася писати рецепт сирних вафель, раз вже сон скасовується з-за моєї злегка ненадійною пам’яті. Не пропадати ж даремно часу. Ці вафлі я зробила перший, але точно не в останній раз, тому що вони пройшли тестування навіть на моїх дітей, за що їм вже зірка мішлен особисто від мене, бо мій старший з якоїсь безглуздої випадковості вийшов творогонелюбителем. Ось. Таке довге вступ я собі дозволила, тому що далі буде дуже короткий рецепт. А таке буває рідко.
А просто зараз ось година ночі, в духовці печеться пахлава, а я зібралася писати рецепт сирних вафель, раз вже сон скасовується з-за моєї злегка ненадійною пам’яті. Не пропадати ж даремно часу. Ці вафлі я зробила перший, але точно не в останній раз, тому що вони пройшли тестування навіть на моїх дітей, за що їм вже зірка мішлен особисто від мене, бо мій старший з якоїсь безглуздої випадковості вийшов творогонелюбителем. Ось. Таке довге вступ я собі дозволила, тому що далі буде дуже короткий рецепт. А таке буває рідко.
Інгредієнти
✔️70 гр.молока
✔️100 гр.сиру
✔️1 яйце
✔️20 гр.цукру
✔️70 гр.борошна
✔️0,5 ч. л. соди (я насправді четвертинку соди і четвертинку розпушувача поклала)
✔️20 гр.розтопленого вершкового масла
Сирні вафлі на молоці у вафельниці покроковий рецепт
1. Почнемо з головного. З сиру. Він повинен бути смачним, не мокрим, не зернистим і не торішнім😆 Якщо у вас такий, це вже 90% успіху. Тепер перейдемо до процесу. Спочатку необхідно змішати всі, крім борошна, соди і масла.
2. Всипати борошно, соду, об’єднати з іншою масою. В останню чергу вливаємо олію і знову перемішуємо. Випікаємо в добре розігрітій вафельниці. Тільки не піддавайтеся цікавості і не відкривайте раніше часу вафельницю, а то можете їх порвать.
3. Вони дуже ніжні і повинні «схопитися». Якщо сумніваєтеся, можна трохи прочинити і підглянути як там справи. Вони повинні вийти гарненькими, рум’яними і, звичайно, смачними. Всі. Кінець. Казала ж, що все буде коротко)
Відео рецепт 👇