Сирний десерт зі сметаною, молоком, желатином, соком і нектаринами

Сирний десерт зі сметаною, молоком, желатином, соком і нектаринами простий рецепт. Дівчатка, величезне спасибі всім за теплі слова 🤍 Голова вже не так сильно болить, і треба повертатися 🤍 Йду відповідати на питання, що вище ставили, а, заодно, поділюся смачним і простим рецептом, що може стати відмінним сніданком або десертом 🤍

Інгредієнти

Сир 9% 200г
Сметана 15-20% 170г
Желатин (швидкорозчинний) 10г
Молоко 200мл
Цукор 30г (можна більше, якщо подобаються солодкі десерти)
ванільна паста 1чл (або ваніль в будь-якому іншому вигляді)
шар желе з нектаринами
Нектарини 250г
Желатин швидкорозчинний 10г
Яблучний сік 300г

Сирний десерт зі сметаною, молоком, желатином, соком і нектаринами покроковий рецепт

1. Молоко, желатин(10г), цукор і ваніль довести до 60С, помішуючи. Зняти з вогню. Збити блендером сир, сметану в крем, влити молоко з желатином, пробити блендером до однорідності, додати ваніль. Вилити отриману суміш у підготовлені стаканчики, прибрати в холодильник на годину(можна більше) Сік змішати з желатином(10), помішуючи, довести до 60 С, зняти з плити і остудити комнате.

2. Влити майже зовсім остиглий сік на стабілізовану сирну масу, додати шматочки фруктів, прибрати в холодильник ще на годину або дольше.

3. Якщо нектарини сильно жорсткі, то можна нарізати скибочками і злегка протушкувати в цукровому сиропі, додавши цедру лимона або бальзамік для додаткового аромату і смаку. Замість нектарин можна використовувати будь-які ягоди і ягідний сік 👌

4. Желатин буває: порошковий, листової і швидкорозчинний . Можна використовувати будь, просто спосіб застосування кожного различается.

Відео рецепт 👇