Сыроедческий морквяний торт без випічки з кешью кремом

Сыроедческий морквяний торт без випічки з кешью кремом простий рецепт 🤍🌿 «Мій улюблений сыроедческий торт, який має смак і форму традиційного морквяного торта, але в ньому немає борошна, масла, яєць і цукру. Сподобається не тільки веганам і сироїдам 😉»

Інгредієнти

2 середніх моркви
200 гр волоських горіхів
200 гр фініків
70 гр кокосової борошна або кокосової стружки стружки
1 год л кориці
1/4 год л кардамону
1/4 год л мускатного горіха
1/4 год л морської солі

КЕШЬЮ-КРЕМ:
150 гр кешью (замочених на ніч у холодній воді або на 1 годину в гарячій воді)
120 мл кокосового молока
60 мл кокосового масла
20 мл лимонного соку
30-40 мл сиропу топінамбура
1 чл ванільного екстракту

Сыроедческий морквяний торт без випічки з кешью кремом покроковий рецепт

1. форму Застелити папером для випічки або харчовою плівкою (у автора форма діаметром 16 см).
2. ОСНОВА:
Моркву натерти на дрібній тертці. Подрібнити в комбайні фініки, волоські горіхи, прянощі і сіль: маса повинна бути однорідною і досить липкою. Перемішати горіхово-фінікову суміш з морквою. Викласти у форму і добре утрамбовать.
3. КРЕМ:
Подрібніть і перемішайте в кухонному комбайні кешью, лимонний сік, ваніль, кокосове молоко, масло і сироп до повної однорідності. Спробувати крем, за необхідності додати більше сиропа.
4. Викласти крем на морквяну масу, охладить.