Тефтелі з картоплею, морквою, перцем і помідорами на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Яловичий фарш
Сіль, перець за смаком
Яйце-1 шт
Панірувальні сухарі-3 ст. л
Цибуля-1 шт
Картоплю
Моркву
Болгарський перець
Томат
Сіль, перець за смаком
Вода 1.5-2 склянки
Зелень
Тефтелі з картоплею, морквою, перцем і помідорами на сковороді покроковий рецепт
1. Для тефтелек всі інгредієнти змішуємо і формуємо тюфтельки. Всі овочі, обсмажуємо з отдельности.
2. Далі обсмажуємо тефтелі і додаємо обсмажені овочі, томат і окріп, сіль, перець за вкусу.
3. Закриваємо кришку і залишаємо до готовності. Перед подачею посипаємо зеленню. Всім приємного аппетита.
Відео рецепт 👇