Теплі булочки з вівсяної муки з корицею

Як зробити Теплі булочки з вівсяної муки з корицею простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

▪️150 гр вівсяної муки
▪️ 100 мл рослинного молока/води
▪️ 1 ч. л. без гірки псиллиума або 1 ст. л. меленого льону + 3 ст. л. води, змішати і дати набрякнути 2-3 хв.
▪️ 1 ст. л оливкової олії
▪️ Кориця, ванілін
▪️ Підсолоджувач за смаком
💡 Якщо маса буде не густа, додати ще борошна. Тісто повинне вийти еластичним і піддаватися розкочування.

🌱Начинка:
▪️ Жменю родзинок
▪️ 2 невеликих яблука
▪️ Кориця, ваніль
💡 За бажанням – підсолоджувач

Теплі булочки з вівсяної муки з корицею покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти для тіста. Дати постояти хвилин 10. Розкачати в пласт товщиною 0,5 мм.
2. Начинка: помістити в блендер з S ножем інгредієнти. Перекрутити, щоб вийшло густе пюре.
3. На розкатане тісто викласти начинку, розрізати на частини. Згорнути в рулет. Помістити в розігріту духовку. Випікати 30 хв при температурі 180 градусов.