Томатний крем суп з болгарським перцем і кокосовими вершками простий рецепт.
Інгредієнти
900 гр стиглих помідорів
2 середні цибулини
1 великий солодкий перець ( можна додати гострий перець, якщо любите 🔥)
1 головка часнику
Кілька гілочок свіжого чебрецю
1,5 склянки овочевого бульйону, більше або менше, залежно від того, наскільки рідким ви хочете, щоб був суп
1/2 склянки кокосових вершків
1/4 склянки оливкової олії
1/2 год л солі
1/4 год л чорного перцю
Томатний крем суп з болгарським перцем і кокосовими вершками покроковий рецепт
1. Вимийте і крупно наріжте цибулю і часник, а перець розріжте на дві частини. Помістіть їх разом з помідорами на деко. Змастіть або збризніть оливковою олією і запікайте протягом 25-30 хвилин при 240ºC.
2. Коли все буде готово, помістіть всі інгредієнти в кухонний комбайн і змішайте до кремоподібної і однорідної консистенции.
3. Ви також можете висипати інгредієнти у велику каструлю і використовувати занурювальний блендер. Спробуйте суп і при необхідності додайте приправи, а потім подавайте!
Відео рецепт 👇