Томатний суп пюре з помідорів

Як приготувати смачний домашній Томатний суп пюре з помідорів рецепт. У літню пору я просто обожнюю овочеві крем-супи. Але мої фаворити безумовно томатний і гарбузовий, тому я обов’язково поділюся з вами їх рецептами! Почнемо з такого смачного і ароматного томатного супу.

Інгредієнти

1 велика морква
50 гр. томатної пасти
300 гр. перетертих помідор (у власному соку)
500 мл курячого бульйону
2-3 зубчики часнику
100 гр. бекону
1 ст. л. борошна
Зелень за смаком (краще, щоб був темьян серед інших)
30 гр. вершкового масла
3 ст. л. оливкової олії

Томатний суп пюре з помідорів покроковий рецепт

1. У каструлю налити 1 столову ложку оливкової олії і на сильному вогні обсмажити бекон. Перекласти бекон на тарілку, в ту ж каструлю налити ще пару ложок олії, скласти туди нарізану кружечками морковь.
2. Обсмажити на сильному вогні пару хвилин, додати часник (можна крупно нарізаний), томатну пасту і борошно, перемішати хвилину, налити в каструлю бульйон, додати протерті томати, варити 20 хвилин на середньому огне.
3. Якщо є чебрець, то гілочки теж покласти в каструлю, в кінці просто видалити їх. Пробити блендером, щоб суп став повністю однорідним, посолити за смаком, покласти вершкове масло, перемішати і зняти з вогню. Розлити по тарілках, зверху викласти бекон, посипати зеленню і негайно насолоджуватися цією вкуснотой.