Як зробити Томлені яловичі щічки на сковороді з вершковим кремом з маскарпоне і білих грибів простий рецепт. Всім млосних, літніх вечорів хлопців🙌 Довго стояти біля плити в липні – це злочин проти самого себе!) Це я вам як шеф кухар кажу!)) У спеку хочеться сходити за прохолодними напоями, купити найсмачніших у році ягід, овочів, зелені і замутити літній салат, прихопивши свіжий лаваш! Але для таких забав у мене всього один вихідний, в інший же час, ми щільно попрацювали з @fabriziofatucci і, пропрацювавши, ввели в новоспеченому ресторані Ліс багато нових, цікавих страв, серед яких є і яловичі щічки з маскарпоне і білими грибами!
Інгредієнти
Яловичі Щоки 0,250
Червоне сухе 0,050
Масло рослинне
Сіль/перець чорний
Для Крему:
Маскарпоне 0,1
Вершки 22% 0.1
Білі сушені гриби 0,010
Сіль, перець
Декор:
Чіпси з бріош або чіабатти;
Мелену каву
Соус (випарити бульйон з вином, в якому тушкувалися щічки)
Томлені яловичі щічки на сковороді з вершково грибним кремом покроковий рецепт
1. Щічки зачистити від жил і плівок, маленькі шматочки скласти і обернути шпагатом – сформувати рулетики; далі обсмажуємо щічки на рослинній олії, додаємо червоне сухе і выпариваем; далі тушкуємо до готовності , підливаючи яловичий або курячий бульйон; заправляємо сіллю і перцем;
2. Для Крему:
У Вершки додати білі гриби і нагріти до кипіння – залишити відпочити, далі пробити блендером і пропустити через сито, додати маскарпоне і добре все перемішати віночком до стану однорідної маси; Подавати через сифон або в якості густого соусу;
У Вершки додати білі гриби і нагріти до кипіння – залишити відпочити, далі пробити блендером і пропустити через сито, додати маскарпоне і добре все перемішати віночком до стану однорідної маси; Подавати через сифон або в якості густого соусу;
3. Фарбувати декором.