Як зробити дитячий торт Амонг Ас на день народження хлопчика без мастики з гри Among Us Red velvet Cake. Так само торт підійде і дівчинці на 5,6,7,8,9,10 років. Торт Космонавт!
Ингредиенты
Форма для бісквіта 21×30 див.
Червоний Оксамит:
Яйця – 5 штук
Сіль – 1 ч. л
Червоний барвник – 1 ст. л
Борошно – 400 г
Рослинне масло – 145 мл
Розпушувач – 40 р
Кукурудзяний крохмаль – 100 г
Ванільний пудинг – 80 р
Какао – 15 р
Цукор – 400 г
Кефір – 300 мл
Вершково-сирний крем:
Вершки – 150-100 мл
Цукрова пудра – 150-100 р
Вершковий сир – 450-300 р
Крем для вирівнювання:
Червоний/Чорний гелевий барвник
Вершкове Масло – 200 г
Цукрова пудра – 100-150 р
Просочення:
цукровий сироп з додаванням ванільного екстракту
Торт Амонг Ас на день народження хлопчика і картинка для друку покроковий рецепт
1. Коржі на торт Червоний Оксамит:
Змішуємо всі сухі інгредієнти разом і окремо всі рідкі інгредієнти. Готуємо коржі в розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 45 хвилин. Перевіряйте на готовність дерев’яною шпажкою торта.
Змішуємо всі сухі інгредієнти разом і окремо всі рідкі інгредієнти. Готуємо коржі в розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 45 хвилин. Перевіряйте на готовність дерев’яною шпажкою торта.
2. Вершково-сирний крем:
Вершковий сир збиваємо на середньому режимі і поступово додаємо сах. пудру. В кінці наливаємо сливки.
Вершковий сир збиваємо на середньому режимі і поступово додаємо сах. пудру. В кінці наливаємо сливки.
3. Крем для вирівнювання:
Готуємо так само як і крем выше.
Готуємо так само як і крем выше.
4. Просочення:
Цукровим сиропом з додаванням ванільного екстракту просочуємо коржи.
Цукровим сиропом з додаванням ванільного екстракту просочуємо коржи.
5. Збірка: Змащуємо всім кремом чизомом прошарок торта. Розрівнюємо рівним шаром по всьому бісквіту. Викладаємо зверху другий бісквіт. Вирізану картинку закріплюємо зубочистками і вирізаємо торт у формі космонавта з амонг ас.
6. Тепер давайте приступимо до вирівнювання торта, папером для випічки прокладаємо краю навколо торта, щоб не забруднилася підкладка, картинку для зручності можна розрізати по квітам і легенько зробити розмітку ножем, і потім покривати кремом, першим шаром крему я нагадаю ми склеюємо і збираємо всі крихти, щоб у підсумку вони у нас потім не з’явилися на фінальному вирівнювання, хочу сказати ще кілька слів про крем для вирівнювання, нам потрібно створити на костюмі космонавта ефект тіней і для цього нам потрібно офарбити крем два відтінки червоного, світлий і в темно-червоний, для шолома нам знадобиться зовсім трошки чорного, буквально на кінчику зубочистки, і у нас повинно вийти 2 світло-сірих оттенка.
7. Крем я рекомендую брати класичний масляний, як у мене, і вам для цього знадобиться 200 г м’якого вершкового масла і 100-150 грам цукрової пудри, такий крем добре тримає свою форму, він дуже легко вирівнюється, у нього виходить ідеальна гладка поверхня, і він добре як раз передасть відтінки між двох кольорів, після 1 шару крему торт обов’язково повинен постояти в холодильнику приблизно 1 годину, поверхню за цей час добре охолонути і тоді можна приступати до фінального выравниванию.
8. Другий шар крему я буду наносити за допомогою трафаретів з пергаментного паперу, я їх просто вирізала по своїй картинці і тепер сміливо можемо накладати на торт і наносити другий шар крему, це допоможе нам створити рівні переходи між кольорами, щоб папір не прилипала до торту поверхня повинна бути дуже добре охолоджена і бажано щоб папір для випічки була воском. Якщо будуть залишатися якісь нерівності їх можна легко залагодити за допомогою шпателя, ось такий тортик у мене получился.
9. Після вирівнювання тепер сюди на поверхню переносимо скляну частину скафандра космонавта, яку я зробила з обрізків торта, тепер акуратно витягуємо наші страхувальні листочки, вони нам більше не знадобляться і приступаємо до фінального оформлення торта. З допомогою цього ж масляного крему робимо чорну підводку по периметру торта, відео тут прискореному в кілька разів, насправді я робила це дуже повільно, якщо у вас виходять якісь нерівності відразу виправляйте їх за допомогою зубочистки, тому що обведення ми робимо дуже добре охолодженому торті, і крем швидко схватывается.
10. Тому якщо вам потрібно щось підправити робіть це одразу, і щоб отримати такий насичений чорний колір крему достатньо навіть однієї краплі фарби, тільки фарбований не простий білий крем, а шоколадний, коли будете готувати масляний крем разом з цукровою пудрою, додайте ще дві-три столові ложки какао, такий шоколадний крем буде краще забарвлюється в чорний колір, і барвника вам знадобиться набагато менше, ось такий кумедний персонаж у мене вийшов, і по-моєму він виглядає дуже правдоподібно, давайте подивимося який він всередині, тортик насичують всю ніч в холодильнику і вийшов дуже м’який і вкусный.