Як приготувати смачний Торт Безе Анна Павлова з вишневим конфітюром рецепт. Є такі десерти, які хочеться готувати хоча б просто заради візуального задоволення. А якщо вони ще й смачні….❤️ Готується цей торт моментально, збирається за 5 хвилин, так що цей рецепт – мастхев для всіх господинь😊
Інгредієнти
Для коржів – безе:
Білок – 100гр (3 білки від яєць категорії С1)
Цукор – 200гр
Лимонна кислота – щіпка
Сіль – щіпка
⠀
ВЕРШКОВИЙ КРЕМ
Вершки жирні – 230гр.
сирний сир Вершковий – 230гр.
ВИШНЕВИЙ КОНФІТЮР
Вишня заморожена – 250гр.
Цукор – 20гр.
Кукурудзяний крохмаль – 9g
Торт Безе Анна Павлова з вишневим конфітюром покроковий рецепт
1. Для коржів – безе:
Білки і сіль помістити в чашу міксера і почати збивати на середній швидкості до появи піни, схожою на пивну. Поступово всипати цукор, додати лимонну кислоту, збільшити швидкість до максимуму. Збити меренгу до щільних стійких піків. Відсадити коржі з допомогою кільця діаметром 16 см Кожний корж вийде близько 1,5-2 см у висоту. Випікати коржі в розігрітій до 90° духовці протягом 2 годин. Після – вимкнути духовку, але коржі залишити в ній на кілька годин для подальшої сушки.
Білки і сіль помістити в чашу міксера і почати збивати на середній швидкості до появи піни, схожою на пивну. Поступово всипати цукор, додати лимонну кислоту, збільшити швидкість до максимуму. Збити меренгу до щільних стійких піків. Відсадити коржі з допомогою кільця діаметром 16 см Кожний корж вийде близько 1,5-2 см у висоту. Випікати коржі в розігрітій до 90° духовці протягом 2 годин. Після – вимкнути духовку, але коржі залишити в ній на кілька годин для подальшої сушки.
2. ВЕРШКОВИЙ КРЕМ.
Збити інгредієнти на високій швидкості міксера до однородности.
Збити інгредієнти на високій швидкості міксера до однородности.
3. ВИШНЕВИЙ КОНФІТЮР.
Заморожену вишню висипати в сотейник, накрити кришкою і поставити на повільний вогонь для розморожування. По мірі розморожування ягід, можна розчавити деякі ягоди виделкою, щоб вони дали сік. Додати до ягодами цукор, довести до кипіння суміш і тушкувати під кришкою кілька хвилин. Розвести крохмаль у столовій ложці води і вилити в киплячу суміш з вишнею. Після того, як суміш загусне, зняти з вогню і накрити харчовою плівкою в контакт. Повністю остудити перед складанням торта.
Заморожену вишню висипати в сотейник, накрити кришкою і поставити на повільний вогонь для розморожування. По мірі розморожування ягід, можна розчавити деякі ягоди виделкою, щоб вони дали сік. Додати до ягодами цукор, довести до кипіння суміш і тушкувати під кришкою кілька хвилин. Розвести крохмаль у столовій ложці води і вилити в киплячу суміш з вишнею. Після того, як суміш загусне, зняти з вогню і накрити харчовою плівкою в контакт. Повністю остудити перед складанням торта.
4. ЗБІРКА ТОРТА
Корж – крем – конфі – корж… Зверху торт можна прикрасити свіжими ягодами і цукровою пудрою ❤️.
Корж – крем – конфі – корж… Зверху торт можна прикрасити свіжими ягодами і цукровою пудрою ❤️.