Торт Безе Анна Павлова з вишневим конфітюром

Як приготувати смачний Торт Безе Анна Павлова з вишневим конфітюром рецепт. Є такі десерти, які хочеться готувати хоча б просто заради візуального задоволення. А якщо вони ще й смачні….❤️ Готується цей торт моментально, збирається за 5 хвилин, так що цей рецепт – мастхев для всіх господинь😊

Інгредієнти

Для коржів – безе:
Білок – 100гр (3 білки від яєць категорії С1)
Цукор – 200гр
Лимонна кислота – щіпка
Сіль – щіпка

ВЕРШКОВИЙ КРЕМ
Вершки жирні – 230гр.
сирний сир Вершковий – 230гр.

ВИШНЕВИЙ КОНФІТЮР
Вишня заморожена – 250гр.
Цукор – 20гр.
Кукурудзяний крохмаль – 9g

Торт Безе Анна Павлова з вишневим конфітюром покроковий рецепт

1. Для коржів – безе:
Білки і сіль помістити в чашу міксера і почати збивати на середній швидкості до появи піни, схожою на пивну. Поступово всипати цукор, додати лимонну кислоту, збільшити швидкість до максимуму. Збити меренгу до щільних стійких піків. Відсадити коржі з допомогою кільця діаметром 16 см Кожний корж вийде близько 1,5-2 см у висоту. Випікати коржі в розігрітій до 90° духовці протягом 2 годин. Після – вимкнути духовку, але коржі залишити в ній на кілька годин для подальшої сушки.
2. ВЕРШКОВИЙ КРЕМ.
Збити інгредієнти на високій швидкості міксера до однородности.
3. ВИШНЕВИЙ КОНФІТЮР.
Заморожену вишню висипати в сотейник, накрити кришкою і поставити на повільний вогонь для розморожування. По мірі розморожування ягід, можна розчавити деякі ягоди виделкою, щоб вони дали сік. Додати до ягодами цукор, довести до кипіння суміш і тушкувати під кришкою кілька хвилин. Розвести крохмаль у столовій ложці води і вилити в киплячу суміш з вишнею. Після того, як суміш загусне, зняти з вогню і накрити харчовою плівкою в контакт. Повністю остудити перед складанням торта.
4. ЗБІРКА ТОРТА
Корж – крем – конфі – корж… Зверху торт можна прикрасити свіжими ягодами і цукровою пудрою ❤️.