Як зробити Торт Червоний Оксамит з кремом з вершків та вершкового сиру рецепт простий в домашніх умовах.
Інгредієнти
Коржі: (Форма 16 см)
Яйця – 3 шт
Какао – 15 гр
Цукор – 250 гр
Сіль – 4 гр
Борошно – 330 гр
Розпушувач – 6 гр
Масло рослинне – 130 гр
Масло вершкове – 150 гр
Молоко/кефір – 260 гр
Барвник червоний – 3 ч. л
⠀
Крем:
Вершки 33% – 400 гр
Сах.пудра – 150-180 гр
Вершковий сир – 300 гр
Торт Червоний Оксамит з кремом з вершків покроковий рецепт
1. Змішуємо борошно, какао, розпушувач, сіль. В окремій ємності змішати розм’якшене злив.масло з цукром і збиваємо міксером 3 хвилини. Додаємо яйця, перемішуємо і вливаємо раст. масло, збиваємо ще 2-3 хвилини. ⠀ Змішуємо молоко/кефір з барвником, вливаємо в яєчну масу і продовжуємо збивати до однородности.
2. Потім додаємо сухі продукти і збиваємо міксером ще 5 хвилин. ⠀ Форму змащуємо маслом і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину 30 хвилин. Перевіряти готовність деревян. паличкою. ⠀ Приготуємо крем: Холодні вершки збиваємо до м’яких пік, додаємо вершковий сир і сах. пудру, продовжуємо збивати до однорідності. ⠀
3. Остиглий бісквіт розрізаємо на 3-4 коржа, зрізаємо верхівку і подрібнюємо в крихту (це піде на прикрасу) і починаємо збирати торт. Боки і верх торта ми змазали кремом, а вирівнювали збитими вершками. Коржі не просочували, т. до вони вийшли в міру вологими, тому важливо не пересушити бісквіт при випіканні! Відправляємо торт в холодильник, щоб стабілізувався, просочився і охладился.
Відео рецепт 👇