Торт «Наполеон» хрусткий, шаруватий і таїть у роті

Торт «Наполеон» 🔥 Хрусткий, шаруватий і таїть у роті …ммм…бомбически смачний торт!! 🤤🤤🤤

Інгредієнти

Тісто:
Борошно-400 г
Вершкове масло-200 г
Сметана 20%-200 р
Яйце-1 шт

Крем:
Згущене молоко-550 р
Вершкове масло-300 г

Торт «Наполеон» хрусткий, шаруватий і таїть у роті покроковий рецепт

1. Заморожене вершкове масло з дрібкою солі і борошном протерти через крупну тертку. Сметану перемішати з яйцем, додати до борошна і замісити тісто. Тісто покласти в пакет і відправити в холодильник на 30 хвилин. Тісто ділимо на 12 шматків, заокруглюємо їх, кожен розгортаємо в коржик і проколюємо вилкой.

2. Випікаємо коржі в духовці при 190 градусах до злегка золотистого кольору. Відразу після духовки обрізаємо коржі кільцем. Для крему вершкове масло кімнатної температури збиваємо зі згущеним молоком.

3. Збираємо торт, промазуючи кожен корж кремом і складаючи їх один на одного. Посипаємо торт крихтою від обрізків і прибираємо його в холодильник на кілька часов.

Відео рецепт 👇