Як смачно зробити Торт Наполеон з готового листкового тіста з сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пропоную приготувати сьогодні дуже простий і швидкий торт “Наполеон” з листкового тіста і шалено смачним кремом. До речі, на Новий рік це буде ідеальний тортик. Можна готувати в будь-якому вигляді: і круглий і квадратний.
Інгредієнти
Листкове тісто – 500 г
Для крему:
Жовток – 2 шт.
Молоко – 500 мл
Кукурудзяний крохмаль – 2,5 ст. л.
Цукор – 200 г
Ванілін
Сирний сир – 200 г (можна маскарпоне або інший вершковий сир)
Торт Наполеон з готового листкового тіста з сирним кремом покроковий рецепт
1. Листкове тісто (у мене домашнє тісто, рецепт є у мене в стрічці) разрежем на кілька частин круглі або квадратів, залежить від того, якої форми ви хочете отримати готовий торт. Розкладаємо пласти тіста на деко, покрите папером для випічки. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 20 минут.
2. Орієнтуйтеся на свою духовку, коржі можуть бути готові і раніше. Готові коржі дістаємо з духовки і дамо їм повністю охолонути. Тим часом приготуємо заварний крем: яйця збиваємо з цукром, додаємо крохмаль, поступово додаємо кипляче молоко. Викладемо на один і варимо до загустіння. Знімаємо сковороду з вогню і даємо крему повністю остыть.
3. Потім на заварний крем додаємо сирний сир і добре збиваємо до однорідності, виходить неймовірно смачний, ніжний крем. Остиглі коржі розрізаємо вздовж навпіл. Так у нас вийде дуже ніжний, соковитий “Наполеон” з великою кількістю шарів. Викладаємо перший корж, змащуємо його тонким шаром остиглого заварного крему. Накриваємо шар крему наступним коржем. І так всі коржі. Прикрашаємо з крихтами, відправляємо в холодильник на пару годин або на ніч. Далі насолоджуємося, це шалено вкусно.