Гарбузовий чізкейк з сиру і згущеного молока

Як зробити смачний Гарбузовий чізкейк з сиру і згущеного молока рецепт простий 😍 Ніжний, м’який і такий вершковий, з ненав’язливим смаком гарбуза і приємною текстурою і кольором😍 все як ми любимо✋🏻 Сподобається навіть тим, хто не любить гарбуз! Так-так! Готувати дуже просто!)

Інгредієнти

Основа
⁃ Печиво 150 гр (я люблю використовувати сонечко з топленным молоком – вона і легко кришиться і приємний смак)
⁃ Масло вершкове 50 гр
⁃ Кориця за бажанням
⠀⠀
Гарбузова основа:
⁃ Сир м’який 170 гр
⁃ Сир сирний вершковий 140 гр
⁃ Пюре гарбуза 120 гр. (я взяла готове дитяче, у нього більш насичений колір)
⁃ Згущене молоко 140 гр
⁃ Ванільний цукор-10г
⁃ Яйце 2 шт

Гарбузовий чізкейк з сиру і згущеного молока покроковий рецепт

1. Основа:
1. Печиво подрібнити в крихту будь-яким зручним способом, додати корицю
2. Масло розтопити на водяній бані
3. Змішати печиво і масло до однорідності
4. Викласти суміш у форму, сформувавши бортики і більш-менш щільну основу
5. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 8-9 хвилин. Відразу дістати і остудити прт кімнатної температуре.
2. Гарбузова основа:
1. Змішати сир і сирний сир, додати гарбузове пюре
2. Додати згущене молоко, ванільний цукор і яйце, переміщати до однорідності, але не збивати
3. Перелити на пісочну основу
4. Обмотати форму фольгою, а в деко налити трохи води, поставити туди форму
5. Відправити в розігріту до 150 градусів духовку на 1 годину
6. Далі знизити температуру до 120 градусів і залишити ще на 20-30 хвилин
7. Вимкнути духовку, злегка відкрити дверцята і залишити плавно остигати

3. Можна прикрасити за бажанням горішкам, насінням або карамеллю😍 Але навіть без доповнень цей чізкейк прекрасний!

Відео рецепт 👇