Торт Панчо з рікоттою і сиром низькокалорійний рецепт

Як зробити Торт Панчо з рікоттою і сиром низькокалорійний рецепт простий, який підкорив мене своєю простотою і смаком! Терміново зберігаємо, готуємо, їмо і дивуємося.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 163/10/9/8,8

Для бісквіта:
▪️Яйця — 3 шт
▪️Підсолоджувач за смаком (у мене эритрит 35 гр)
▪️Борошно рисова ц/з — 30 гр
▪️Какао-порошок — 15 гр
▪️Розпушувач — 4 гр

Для крему:
▪️Рікотта light — 250 гр
▪️М’який сир — 120 гр
▪️Підсолоджувач за смаком (у мене эритрит 25 гр)

▪️Ананас свіжий — 100 гр
▪️Шоколад без цукру і горіхи для прикраси

Торт Панчо з рікоттою і сиром низькокалорійний рецепт покроковий рецепт

1. Для бісквіта відокремити білки від жовтків. Білки збити з дрібкою солі до міцних піків, а до жовтків додати эритрит і також збити до білого. До жовтків просіяти частину борошна і какао, перемішати. Потім вмішати 1 частина білків і решту борошна з розпушувачем. Останню частину білків і вимісити однорідне тісто. ⠀
2. Випікати бісквіт в духовці при 180* 25 хвилин, вийняти з кільця, остудити, загорнути в плівку. Можна охолодити, але це необов’язково в даному випадку. ⠀ Для крему все змішати віночком до однорідності. Ананас і бісквіт нарізати кубиками. ⠀ Зібрати торт у глибокій мисці, як показано на відео, чергуючи корж, крем і ананас.
3. В кінці дно прокласти бісквітом, накрити плівкою, утрамбувати і прибрати в холод мінімум на 3 години. ⠀ Для прикраси розтопити шоколад на водяній бані і полити зверху. На холодному торті він відразу застигне. Посипати волоськими горіхами. Подавати до столу! ⠀ Це нереальна смакота, а приготувати зможе навіть початківець кулинар.

Відео рецепт 👇