найвологіший мега шоколадний торт, який я готувала 🔥 Як смачно зробити Торт шоколадний брауні мега без духовки, без муки, без цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Тісто:
– Яйця-4шт
– Молоко 200мл
– Сметана 120г
– FitParade 7: 20г
– Розпушувач 20г
– Вівсяні пластівці 160г (добре подрібнити в кавомолці або блендері до борошна)
– Какао порошок 80г
⠀
Крем:
– Шоколад темний (без цукру) 200г
– Молоко 100мл (будь-якої жирності, брала 0,5%)
– Сметана 15-20% 250г
КБЖУ на 100г – 156/5/8/15.3
Торт шоколадний брауні без духовки, без муки, без цукру покроковий рецепт
1. Для тіста все збити віночком до однорідності. Сковорідку (20см) злегка змастити маслом, розігріти, зменшити вогонь і влити половину тіста. Готувати під кришкою 15-20 хвилин на повільному вогні. Всередині повинен залишатися вологим. Випекти другий корж, розділити кожен на два коржа, в підсумку вийде 4.
2. Для крему — молоко довести до кипіння, але не кип’ятити. Залити шматочки шоколаду на пару хвилин, перемішати. Додати сметану, збити заглибним блендером або міксером за минуту.
3. Зібрати торт торт, чергуючи коржі з кремом і готово.