Торт Снікерс в мікрохвильовці

Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

◾️Пшеничне борошно – 220 гр;
◾️Какао – 25 гр;
◾️Розпушувач – 10 гр;
◾️Цукор – 100 гр;
◾️Рослинне масло – 100 гр;
◾️Тепла вода – 300 мл;

Для глазурі:
◾️ Арахіс – 100 гр;
◾️ Шоколад – 2 плитки;
◾️ Рослинна олія – 30 гр.

Торт Снікерс в мікрохвильовці покроковий рецепт

1. В миску просіваємо борошно. Потім додаємо какао, розпушувач і цукор, все ретельно перемішуємо з допомогою віночка, маса повинна вийти без грудочок. До сухих інгредієнтів додаємо 100 гр рослинного масла і теплу воду, перемішуємо все до однородности.

2. Дно і боки форми змащуємо рослинним маслом, потім застеляємо пергаментом, виливаємо тісто, діаметр форми якщо кругла 20 см, у мене прямокутна 10см на 20 см, можна так само використовувати і звичайний пластиковий контейнер для свч) і зробити наприклад кілька невеликих тортиків. Відправляємо майбутній тортик в мікрохвильову піч на 7хв. при потужності 800-900Вт. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою, вона повинна залишитися сухою. Дістаємо шоколадний корж з форми і даємо остыть.

3. Подрібнюємо обсмажений арахіс, але не дуже дрібно. Шоколад ламаємо, додаємо 30 грам рослинного масла і розтоплюємо в мікрохвильовці , перемішуємо масу. До розтопленого шоколаду додаємо подрібнений арахіс і знову перемішуємо. Отриману шоколадну масу розподіляємо по коржу, і відправляємо в холодильник на 30 хвилин для застигання глазурі, торт готовий, можна подавати до столу. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇