Торт Тірамісу з кавовим кремом і крем-чізом

Як зробити смачний Торт Тірамісу з кавовим кремом і крем-чізом рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт (16 см):
4 яйця
135 г цукру
110 г борошна
40 г вершкового масла

Просочення
Зварити каву на вершках, при бажанні додати цукор.

Кавовий крем:
150 мл молока
15 г кави
3 жовтки
35 г цукру
4 г желатину
24 мл води
150 г вершків 33%

Кремчиз:
500 г вершкового сиру
250 г вершків 33%
150 г цукрової пудри

Торт Тірамісу з кавовим кремом і крем-чізом покроковий рецепт

1. Бісквіт (16 см):
З’єднати яйця і цукор, збити. Додати розтоплене вершкове масло, перемішати до однорідності міксером на низькій швидкості. Додати борошно, так само перемішати. Випікати при 170° 35 – 40 хвилин (до сухої шпажки).
2. Кавовий крем:
Збити жовтки з цукром. Продовжуючи збивати, влити гарячу каву на молоці. Заварити помішуючи, на водяній бані до загустіння. Зняти з вогню, ввести набряклий і розтоплений желатин, пробити блендером до однорідності. Накрити плівкою вконтакт і залишити до повного охолодження. Перед складанням торта добре збити і ввести збиті вершки, перемішати лопаткой.
3. Кремчиз:
Всі інгредієнти добре збити миксером.
4. Збірка:
Корж – просочення – кремчиз + бортики – кавовий крем – бісквіт і т.д.