Дуже ніжний тортик «Ванільне хмара»! Зараз сезон полуниці і сміливо можна замінити на дрібно нарізану свіжу. Торт ванільне хмара з полуничним конфітюром простий рецепт.
Інгредієнти
Бісквіт:
✅яйце 5 шт(1с)
✅цукор 180г
✅борошно 220гр
✅ванілін
Конфітюр:
✅полуниця свіжа або заморожена
✅цукор за смаком
✅крохмаль для загустіння(кукурудзяний або картопляний)
Крем:
✅вершки 33%-35% 300мл
✅сир сирний 300гр
✅пудра цукрова 90-100 (пробуйте і додайте на свій смак солодощі)
✅ванілін щіпка
Просочення:
✅тепла кипяченная вода
✅згущене молоко качествннная!!!
Торт ванільне хмара з полуничним конфітюром покроковий рецепт
1. Бісквіт:
Яйця збиваємо з цукром в пишну білу масу, щоб залишався слід від віночка!
Додаємо борошно, просіваючи обов’язково! Перемішуємо лопаткою зверху-вниз. Відправляємо в форму, в мене діаметр 20см! Моя форма роз’ємна, я обернула її пергаментом і наливаю тісто відразу на деко, інакше перенеси не вийде! Ставимо в розігріту духовку 170* режим верх-низ 45 хвилин! Перевіряємо на суху шпажку! В процесі духовку не відкриваємо!!!!!!!! Даємо повністю охолонути, виймаємо і ріжемо на коржи.
Яйця збиваємо з цукром в пишну білу масу, щоб залишався слід від віночка!
Додаємо борошно, просіваючи обов’язково! Перемішуємо лопаткою зверху-вниз. Відправляємо в форму, в мене діаметр 20см! Моя форма роз’ємна, я обернула її пергаментом і наливаю тісто відразу на деко, інакше перенеси не вийде! Ставимо в розігріту духовку 170* режим верх-низ 45 хвилин! Перевіряємо на суху шпажку! В процесі духовку не відкриваємо!!!!!!!! Даємо повністю охолонути, виймаємо і ріжемо на коржи.
2. Конфітюр:
Ягоду нарізаємо на кубики, засипаємо цукром за смаком, уварюють, додаємо по трохи крохмалю і активно заважаємо щоб не було грудочок! Додаємо крохмаль так, щоб маса була як у мене, не стікала з ложки! Повністю охолодити її, потім в холодильник на пару годин!
Ягоду нарізаємо на кубики, засипаємо цукром за смаком, уварюють, додаємо по трохи крохмалю і активно заважаємо щоб не було грудочок! Додаємо крохмаль так, щоб маса була як у мене, не стікала з ложки! Повністю охолодити її, потім в холодильник на пару годин!
3. Крем:
Вершки попередньо охолоджуємо в морозилці 20 хвилин, далі збиваємо з цукровою пудрою до легких піків. Додаємо ванілін і сир в 2этапа!Добре збиваємо щоб не було грудочок, для цього лопаткою перемішати зверху вниз і зберіть всі бризки з країв чаші миксера.
Вершки попередньо охолоджуємо в морозилці 20 хвилин, далі збиваємо з цукровою пудрою до легких піків. Додаємо ванілін і сир в 2этапа!Добре збиваємо щоб не було грудочок, для цього лопаткою перемішати зверху вниз і зберіть всі бризки з країв чаші миксера.
4. Просочення:
Змішуємо воду і згущене молоко, пробуйте на солодкість як любите, стільки і додавайте!
Змішуємо воду і згущене молоко, пробуйте на солодкість як любите, стільки і додавайте!
5. Готово!
Відео рецепт 👇