Як смачно зробити Торт з конфі з вишні, шоколадним мусом і дзеркальною глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Шоколадний бісквіт.
50 гр Яйце
30 гр цукру
20 г борошно
10 гр какао
1 розпушувач
1 гр сіль
Хрусткий шар.
40 гр вафельної Крихти
15 гр рослинного масла
30 гр молочного шоколаду
Конфі Вишня.
250 гр пюре вишні
30-50 гр цукру
4 гр пектин nh
Мус на темному шоколаді.
75 гр яйце
35 гр цукор
150 гр Шоколад 54.5%
300 гр вершків 33-35%
6 гр желатин 220 блюм
30 гр вода
Дзеркальна глазур.
Вода – 50 гр
Цукор – 195 гр
Сироп глюкози – 75 гр
Вершки – 90 гр
Сухе молоко – 35 гр
Желатин 220 блюм – 7.5 гр
Вода для желатину – 35 гр
Масло рослинне – 30 г
Нейтральний гель – 50 гр
Торт з конфі з вишні, шоколадним мусом і дзеркальною глазур’ю покроковий рецепт
1. Шоколадний бісквіт.
1. Змішати борошно з какао і розпушувачем.
2. Ставимо розігріватися духовку до 160 ° с.
3. Збиваємо яйця з сіллю і цукром.
4. Вмішуємо борошняну суміш. Випікаємо 7-10 мин.
1. Змішати борошно з какао і розпушувачем.
2. Ставимо розігріватися духовку до 160 ° с.
3. Збиваємо яйця з сіллю і цукром.
4. Вмішуємо борошняну суміш. Випікаємо 7-10 мин.
2. Хрусткий шар.
1. Розтопити шоколад з маслом.
2. Змішати з крихтою.
3. Розподілити по бісквіту, прибираємо в мороз!
1. Розтопити шоколад з маслом.
2. Змішати з крихтою.
3. Розподілити по бісквіту, прибираємо в мороз!
3. Конфі Вишня.
1. З’єднати цукор з пектином. 2.Всипати дощиком в повністю дефростированное пюре. 3.Проварити на середньому вогні 30 сек. Вилити в кільце менше форми на 2 діаметру. Прибираємо в мороз.
1. З’єднати цукор з пектином. 2.Всипати дощиком в повністю дефростированное пюре. 3.Проварити на середньому вогні 30 сек. Вилити в кільце менше форми на 2 діаметру. Прибираємо в мороз.
4. Мус на темному шоколаді.
1.Замочити желатин водою.
2.Збити вершки до м’яких піків. 3.Збити яйце з цукром, після виливаємо в яйце, розтоплений шоколад і гарячий желатин. 4.З’єднати масу з вершками. Працюємо швидко!
5.І прибираємо в мороз на 6-12 часов.
1.Замочити желатин водою.
2.Збити вершки до м’яких піків. 3.Збити яйце з цукром, після виливаємо в яйце, розтоплений шоколад і гарячий желатин. 4.З’єднати масу з вершками. Працюємо швидко!
5.І прибираємо в мороз на 6-12 часов.
5. Дзеркальна глазур.
1. Замочити желатин в холодній воді.
2. Пробити блендером вершки, сухе молоко, рослинну олію.
3. Довести до 110С цукор, воду, глюкозу.
4. Дегларизовать сироп вершками з сухим молоком і маслом.
5. Додати желатин. За бажанням додайте діоксид титану для додання щільності кольору.
6. Пробити блендером глазур з нейтральним гелем.
7. Прибрати в холодильник на 12 годин.
8. Перед використанням дістати, пробити блендером, не допускаючи повітря.
1. Замочити желатин в холодній воді.
2. Пробити блендером вершки, сухе молоко, рослинну олію.
3. Довести до 110С цукор, воду, глюкозу.
4. Дегларизовать сироп вершками з сухим молоком і маслом.
5. Додати желатин. За бажанням додайте діоксид титану для додання щільності кольору.
6. Пробити блендером глазур з нейтральним гелем.
7. Прибрати в холодильник на 12 годин.
8. Перед використанням дістати, пробити блендером, не допускаючи повітря.
🔸 Робоча температура 28-30С
Відео рецепт 👇