Як зробити Торт з рафаелло з полуницею рецепт простий! Мої гості були в захваті! Ніжний, вологий з полуничною начинкою😍 Зараз покажу рецепт, щоб зміг повторити кожен.
Інгредієнти
Для Бісквіта:
5 яєць
200г цукру
4г ванілін
1 ч. л розпушувача (6г)
50 г рослинного масла без запаху
160г борошно (повний стакан)
Полуничний Конфі:
Полуничне пюре 350 гр
Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л (10г)
Желатин 10 гр+ 40 мл води
Цукор 90 гр
Крем:
Вершки 33% 500 мл
Сирний сир 300 гр
Білий шоколад 200 гр
Кокосова стружка 4 ст. л
Цукор 120 гр
Просочення👇🏻
Кокосове молоко 200мл
Ванільний цукор 1 пакетик 8г
Кокосова стружка 150 гр для обсипання
Торт з рафаелло з полуницею покроковий рецепт
1. Для початку зробимо начинку. Желатин залити холодною водою. Беремо готове полуничного пюре або приготуємо пюре з полуниці свіжої або замороженої (процідити). Додати цукор і кукурудзяний крохмаль. Добре перемішати і довести до першого пара. Відправити желатинову масу і перемешать.
2. Розлити по формах і відправити в морозильник до повного замерзання. Для крему: розтопити білий шоколад в мікрохвильовці імпульсами за 15 секунд (після кожного перемішати). В холодній частіше холодні вершки збити до м’яких пік, додати цукор, сирний сир і продовжувати взбивать.
3. Потім додати білий шоколад і кокосову стружку, перемішати. Виходить дуже смачний крем . Розрізати бісквіт на 3 коржа і зібрати торт як на відео. Для просочення нагріла, але не кип’ятила кокосове молоко з ванільним цукром. Зібрати торт, дати просочитися 8 годин. Прикрасити. Всім раджу приготувати! Цей тортик оцінить каждый.
Відео рецепт 👇