Як смачно зробити Торт з смаженими бананами, карамеллю і кремом з кисломолочного сиру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Привіт мої хороші 😍♥️… Що б я не готувала усі питання про бісквіт . . Сьогодні у нас пишний класичний ванільний бісквіт 😍♥️.. Якщо будете дотримуватися всі пропорції і мої підказки то у вас все обов’язково вийде !! У мене форма 20см в діаметрі і висотою 15 !!! Якщо ви візьмете форму більше в діаметрі , то звичайно ж бісквіт вийде , але просто буде трохи нижче мого і більше в ширині !
Інгредієнти
Для бісквіта:
7 яєць (с-0) це важливо
180гр цукру
190-200 гр борошна
Ваніль !
Для крему для начинки:
400гр сирного сиру
500 мл вершків 33%
100гр цукрової пудри
Ваніль.
Крем для вирівнювання:
140гр сирного сиру
150гр масла
50гр цукрової пудри
Торт з смаженими бананами, карамеллю і кремом з кисломолочного сиру покроковий рецепт
1. Для бісквіта:
Яйця з цукром з’єднуємо і збиваємо в густу піну як на відео ! В 3-4 етапи додаємо просіяне борошно, акуратно, але впевнено, рухами знизу вверех замішуємо бісквіт (силіконової лопаткою) це важливо!!! Бісквіт повинен залишитися повітряним ! Дно форми змащуємо вершковим маслом (боки немає!) Випікаємо при 160* (режим верх них, без конвекції)! 35-40 хв до сухої зубочистки! Дістаємо бісквіт , даємо охолонути і виймаємо з кільця !
Яйця з цукром з’єднуємо і збиваємо в густу піну як на відео ! В 3-4 етапи додаємо просіяне борошно, акуратно, але впевнено, рухами знизу вверех замішуємо бісквіт (силіконової лопаткою) це важливо!!! Бісквіт повинен залишитися повітряним ! Дно форми змащуємо вершковим маслом (боки немає!) Випікаємо при 160* (режим верх них, без конвекції)! 35-40 хв до сухої зубочистки! Дістаємо бісквіт , даємо охолонути і виймаємо з кільця !
2. Смажені банани:
В сковороду з товстим дном відправляємо цукор 50гр вершкове масло 50гр
І чекаємо поки вісім цукор розчиниться і почне міняти колір, як тільки колір почне змінюватися відправляємо банани! У мене 2 великі ! Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини !
В сковороду з товстим дном відправляємо цукор 50гр вершкове масло 50гр
І чекаємо поки вісім цукор розчиниться і почне міняти колір, як тільки колір почне змінюватися відправляємо банани! У мене 2 великі ! Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини !
3. Начинка:
Сир і пудру з’єднуємо , додаємо трохи вершків і все збиваємо на низькій швидкості , щоб розм’якшити сир … далі поступово додаємо вершки і додаємо швидкість .. як тільки з’являться візерунки на вершках поступово зменшуємо швидкість … (щоб не перевзбить)..на все це у мене йде 2-3 хвилини !
Сир і пудру з’єднуємо , додаємо трохи вершків і все збиваємо на низькій швидкості , щоб розм’якшити сир … далі поступово додаємо вершки і додаємо швидкість .. як тільки з’являться візерунки на вершках поступово зменшуємо швидкість … (щоб не перевзбить)..на все це у мене йде 2-3 хвилини !
4. В цьому торті також чудово поєднується солона карамель і горіхи!
Відео рецепт 👇