Трайфлы манго-полуниця з крем-чізом

Трайфлы манго-полуниця з крем-чізом простий рецепт 🥭 🍓 Дякуємо за вашу активність, завдяки Вашим Лайкам та коментарям я мотивируюсь знімати для Вас нові рецепти❤️💋 Ніжні трайфлы з приємною кислинкою, поєднання манго і полуниця нереальне..

Інгредієнти

Інгредієнти на 6 склянок об’ємом 180-200 мл:

Ванільний бісквіт (будь-який) – нам знадобиться 12 кружечків, під мої стаканчики, які звужуються до дна – 6 кружечків діаметром 2,5 см на дно , і 6 кружечків діаметром 3 см в центр. Орієнтуйтеся по своїй формі🙌🏻

Манговий ганаш
Пюре манго – 50 г
Вершки 33% – 150 мл
Білий шоколад 150 р
Желатин-3 г
Вода 15 р

Полунична прошарок.
Полуниця цілісна 250 р
(Свіжа або заморожена)
Цукор – 50 г

Крем-чіз полуничний
Сирний сир 300 г
Цукрова пудра-70 г
Вершки – 100 г
полуничне Пюре – 40 г (можна використовувати сублімований полуничний порошок)

Трайфлы манго-полуниця з крем-чізом покроковий рецепт

1. Манговий ганаш.
Нагріти вершки ДО кипіння, додати шоколад і пюре манго, переміщати до однорідності. Залити желатин водою до набухання, розтопити і додати до ганашу. Добре перемішати і прибрати в холодильник на стабілізацію на 2-3 години. Перед використанням дістаємо ганаш і взбиваем.

2. Полунична прошарок.
Нагріти Полуницю і Цукор в сотейнику до розчинення цукру. Якщо полуниця свіжа – додати трохи води. Остудити при кімнатній температурі. Можна прибрати в холодильник до використання. У вас повинна бути полуниця в легкому сиропе.
3. Крем-чіз полуничний.
Перемішати охолоджений сирний сир, полуничне пюре і цукрову пудру, не вимикаючи міксер вливаємо охолоджені вершки і збиваємо до пышности.

4. Вирізати 12 кружечків (в кожен трайфл кладемо по 2 кружечки бісквіта – в низ і в центр). Дістаємо з холодильника манговий ганаш і збиваємо, кремчиз помістимо в кондитерський мішок з насадкою для прикраси трайфлов зверху. У збірці трайфлов можна експериментувати, розташувати шари по вашому желанию.
5. Я пропоную такі варіанти.
Бісквіт ➡️ манговий ганаш ➡️ полуниця ➡️ бісквіт ➡️ кремчиз.
АБО.
Бісквіт ➡️ манговий ганаш ➡️ бісквіт (трохи занурити в ганаш) ➡️ полуниця ➡️ кремчиз.
Залишити трайфлы в холодильнику на кілька годин і можна подавать.