Хрусткі трубочки вафельні з кремом із згущеного молока на сковороді простий рецепт. Немає вафельниці? Не проблема! Спечемо вафлі на сковороді! Одне тільки відмінність у вафель, які пожарены на сковороді, від вафель, спечених у вафельниці, – це відсутність традиційного вафельного малюнка.
Інгредієнти
Яйця – 2 шт.
Цукор – 75 г
Сіль – щіпка
Ванілін/ванільний цукор – щіпка
Молоко – 50 мл
Вершкове масло -50 грам
Борошно – 100 гр
Для крему:
1/2 банки вареного згущеного молока
150 грам сирного сиру
Трубочки вафельні з кремом із згущеного молока на сковороді покроковий рецепт
1. Яйця, цукор, щіпку солі з’єднати і перемішати міксером 2-3 хв. Додати ванілін, тепле молоко, розтоплене вершкове масло, просіяти борошно і перемішати міксером ще пару минут.
2. Обсмажуємо тонкі млинці з двох сторін на сухій, антипригарній сковороді . Щоб трубочки хрустіли-смажте на маленькому вогні і дуже тонко тісто на розрівнюйте сковороде.
3. Звертайте блін в трубочку відразу, поки він гарячий. Для крему змішати – згущене молоко і сирний сир. Викласти в кондитерський мішок і начинити трубочки Боковинки вмочити в подрібнений арахис.
Відео рецепт 👇