Як смачно зробити Цукерки трюфелі з бананом та шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
100 гр молочного шоколаду
15 гр вершків
35 гр свіжого банана
20 гр какао-масла
Вафельна крихта на обсипання
Цукерки трюфелі з бананом та шоколадом покроковий рецепт
1. Розтопити какао-масло, вершки нагріти до 80 градусів, шоколад підтопити на 2/3. Розмішати шоколад до розчинення всіх каллет. Какао-масло та вершки остудити до температури 35-36 градусів і влити в шоколад, добре перемішати лопаткой.
2. Додати порізану шматочками банан і пробити до отримання гладкої емульсії. Перелити ганаш в контейнер вистелене харчовою плівкою і накрити плівкою в контакт.
3. Залишити стабілізуватися на 24 години при температурі 18-20 градусів. Після стабілізації скачати кульки і обваляти в вафельної крихти. Зберігати в холодильнику 3-5 дней.