Турецький борек сигара з картоплею, фаршем і цибулею простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Обсяг склянки 200 мл
Обсяг чайної чашки 100 мл
5 склянок борошна
1 склянку молока
1 склянку води
1 чайна ложка дріжджів
1 столова ложка солі
Для начинки:
2 цибулі
2 картоплі
400 грам яловичого фаршу
сіль, перець, паприка
Для змащування:
150 грам вершкового масла
Турецький борек сигара з картоплею, фаршем і цибулею покроковий рецепт
1. Для тіста насипаємо борошно та сіль у миску і перемішуємо. В молоко додаємо дріжджі і чекаємо їх активації 2 хвилини. Після, вилити в борошно, додати воду і замісити м’яке тесто.
2. Розділити на 2 частини, накрити і залишити на 30-40 хвилин при кімнатній температурі. Розкачати обидві частини як можна тонко, змастити і скласти як на відео. Накрити і прибрати в холодильник на 1 час.
3. Для начинки, обсмажити цибулю, додати фарш, трохи потримати, додати інші інгредієнти. Готувати 3-4 хвилини і зняти з огня.
4. Далі розкачати, розділити на 3 частини, покласти начинку і надати форму. Викласти на деко, залишити на 10 хвилин. Готувати в духовці при 180 градусів, до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇