Тушкована капуста з картоплею, мясом і морквою

ЛЮБИТЕ ТУШКОВАНУ КАПУСТУ? Як зробити тушковану капусту з картоплею, м’ясом і морквою рецепт простий.

Інгредієнти

▪️цибуля – 1 шт
▪️морква – 1 шт
▪️картопля – 2-3 дрібні або 1 середній
▪️капуста – 1/2 качана
▪️сушене м’ясо відварне або звичайна відварна яловичина або куряче філе (його можна не відварювати)
▪️томатна паста – 2 ст л
▪️вода – 2 склянки
▪️сіль, перець, зелень

Тушкована капуста з картоплею, м’ясом і морквою покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати, обсмажити на топленому або рослинному маслі, картоплю нарізати тонкими невеликими пластинами, відправити до цибулі , трохи обсмажити, додати натерту моркву, ще трохи обжарить.

2. Капусту нашаткувати, відправити в сковороду, додати м’ясо, заздалегідь відварене (якщо берете куряче філе, то обсмажити з овочами).

3. Окремо змішати томатну пасту з водою (можна використовувати бульйон від м’яса), залити в сковороду, додати сіль, перець, накрити кришкою і томити на слабкому вогні хвилин 20-25.

Відео рецепт 👇