Тушкована куряча печінка в сметані з цибулею на сковороді

Курячу печінку найчастіше готую саме так! Думаю, не я одна:-) але рецепт все одно публікую, раптом знадобиться. Куряча печінка тушкована в сметані з цибулею на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

400 г курячої печінки
1 цибулина
1 ст л борошна
3 ст л сметани
Трохи води
Сіль
Хмелі-сунелі
Олія для смаження

Тушкована куряча печінка в сметані з цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Печінка очистити від плівок (якщо є) і нарізати Цибулю порізати, як більше подобається. У мене четвертинки кілець. Обсмажити цибулю 3-4 минуты.

2. Додати печінку, обсмажити ще 3-4 хвилини, перемішавши. Всипати борошно, перемішати. Через хвилину додати сметану, спеції і трохи воды.

3. Тушкувати під кришкою 5-7 хвилин. Смачно і швидко! На гарнір підійде, як картопелька, так і гречка, макарони, рис або булгур.

Відео рецепт 👇