Тушкований гарбуз з томатним соусом в духовці

Як смачно зробити Тушкований гарбуз з томатним соусом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

500 г очищеної гарбуза
3 великих зубчики часнику
1 ст. л. рослинного масла
3 ст. л. кетчупу
1-2 ч. л. солодкого соусу чілі
1 с. л. рослинного масла
сухий часник, чебрець, майоран, базилік

Тушкований гарбуз з томатним соусом в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз нарізати пластинками завтовшки 1 см, а потім невеликими шматочками. Обсмажити шматочки гарбуза в розігрітому рослинному маслі до рум’яної корочки.
2. Додати дуже дрібно нарізаний часник, посипати спеціями, перемішати, прогріти. Додати кетчуп, перемешать.
3. Влити 50 мл води, перемішати, накрити сковороду кришкою, тушкувати до готовності гарбуза. Зняти кришку, випарити рідину, заправити соусом чилі і можна подавати. Смачно до одуру!!!