Узбецький суп Мампар в домашніх умовах

Як зробити Узбецький суп Мампар в домашніх умовах простий рецепт. Дуже смачний і швидкий у приготуванні.

Інгредієнти

🔹м’ясо 400гр
🔹морква
🔹цибулю
🔹картоплю
🔹яйце
🔹борошно
🔹томатна паста
🔹сіль і спеції
🔹зелень

Узбецький суп Мампар в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Ріжемо м’ясо і овочі невеликим кубиком. Обсмажуємо в олії додаємо м’ясо і овочі як на відео. Заливаємо водою. З яйця і борошна замішуємо тесто.
2. Розкочуємо тонко і ріжемо на маленькі кубики. Коли суп закипить додаємо ці шматочки тіста. Варимо ще кілька хвилин. Додаємо зелень і наш суп готовий. Мої діти люблять більше такий суп ніж на кістковому бульоне.
3. обов’язково Приготуйте своїм , вони поїдять з задоволенням. Так само можна додати болгарський перець на мої не дуже його любят.

Відео рецепт 👇