Ванільно полуничний десерт із заварним кремом простий рецепт пп🍓
Інгредієнти
Інгредієнти для заварного крему:
Молоко-400 гр
Яйця-2 Шт.
Ванілін – 1 пакетик (1,5 гр)
Цукрозамінник – за смаком
Сіль-щіпка
Кукурудзяний крохмаль – 15 гр
Інгредієнти для полуничного шару:
Полуниця-400 гр
Цукрозамінник – за смаком
Кукурудзяний крохмаль- 10 гр
Вода-25 гр
Ванільно полуничний десерт із заварним кремом покроковий рецепт
1. В сотейник з товстим дном наливаємо молоко і ставимо на середній вогонь, нагріватися. Цим часом в окремій чашці змішуємо яйця, ванілін, цукрозамінник, сіль і кукурудзяний крахмал.
2. Добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо в яєчну суміш трохи гарячого молока і інтенсивно перемішуємо. Яєчну суміш виливаємо в гаряче молоко, перемешивая.
3. Варимо крем на середньому вогні, постійно помішуючи до загустіння. Готовий крем перекласти в чашу і прикрити харчовою плівкою в контакт. Залишити остигати до теплого состояния.
4. Полуничний шар:
Полуницю нарізати мимоволі. Викласти в сотейник, додати цукрозамінник. Поставити на середній вогонь і дати закипіти. Воду змішати з кукурудзяним крохмалем. Як полуниця закипить, додати воду з крохмалем, перемешать.
Полуницю нарізати мимоволі. Викласти в сотейник, додати цукрозамінник. Поставити на середній вогонь і дати закипіти. Воду змішати з кукурудзяним крохмалем. Як полуниця закипить, додати воду з крохмалем, перемешать.
5. І після закипання варити 1 хвилину. Так само прикрити полуницю харчовою плівкою в контакт і залишити остигати до теплого стану. Викладати теплий крем і полуничну масу шарами в стаканы.
Відео рецепт 👇