Як зробити Варення з черноплодки з яблуками в домашніх умовах на зиму простий рецепт. Готували з мамою і хочу поділитися рецептом з вами🥰 У мене було 2 великі чашки черноплодки і я у вас питала ідеї, що можна приготувати. Дякую за Поради ❤️
Інгредієнти
2 кг яблук
1 кг черноплодки
2.5 кг цукру
Сік лимона (для аромату)
Варення з черноплодки з яблуками в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Черноплодку необхідно промити, занурити в окріп на пару хвилин. Далі дістати і занурити в холодну воду, для того щоб вона стала більш м’якою. Яблука необхідно нарізати маленькими кусочками.
2. Перемішати з черноплодкой. Додати цукор і поставити на повільний вогонь. За рецептом необхідно було варити 15 хвилин, але ми варили годину, тому що було рідкувате. І ми не пожалели.
3. Черноплодка повністю розварилася і вийшло желе з маленькими фіолетовими шматочками яблук. В кінці потрібно додати сік лимона, щоб був прекрасний аромат. Вийшло дуже смачно і нежно.