Як зварити Варення зі сливи на зиму як мармелад в банках простий рецепт. Добрий день, друзі! Я вже в Москві. Настрій – відпочити! Але рецептами буду ділиться. Перед від’їздом зварила варення зі сливи. Вийшло відмінне! Зливу не розварилася, ягоди цілі, а на смак – мармелад!
Інгредієнти
На 1 кг сливи
Цукор – 700 г
Вода – 100 мл
Варення зі сливи на зиму як мармелад покроковий рецепт
1. З цукру і води готуємо сироп (доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин). Викладаємо сливи в сироп і залишаємо на ночь.
2. Вранці проварюємо 5 хвилин і знову залишаємо на 24 години. На наступний день – повторюємо процес, тобто варимо варення по 5 хвилин протягом 3 суток.
3. Останній раз доводимо до кипіння, варимо 8-10 хвилин і розливаємо по банках. Приємного чаювання!
Відео рецепт 👇