Як зробити Ватрушки з сиром як в дитинстві рецепт простий в духовці. А ви знали, що існує козяче молоко зі смаком пломбіру? Секрет цих продуктів у тому, що вони виготовлені на основі молока нубійських кіз, які дають молоко за смаком нагадує пломбір. Сир, сметана, масло, йогурт і кефір з цього молока також мають насичений вершковий смак. Всі замовлення формуються в день доставки, щоб Ви отримали лише найсвіжіше.
Інгредієнти
Тісто:
Молоко 110г
Дріжджі 7г
Цукор 20г
Ванільний цукор 5г або ванілін 1-2г
Яйце 1шт
Борошно 270г
Сіль 2г
Вершкове масло-30г
Начинка:
Сир 200г
Яйце 1шт
Цукор 30г (або більше)
Крохмаль кукурудзяний 0,5 ст. л
Ванільний цукор 5г (за бажанням)
Змастити 1желтком з 10г молока
Ватрушки з сиром як в дитинстві покроковий рецепт
1. Тепле молоко (не гаряче) , дріжджі, цукор, ванільний цукор і яйце добре перемішуємо. Додамо просіяне борошно, дрібку солі і почнемо заміс. В процесі розтопити шматочок вершкового масла (не гаряче) і додамо до тесту.
2. Замішуємо ще хвилин 5 тісто. Виходить дуже приємне, гарне тісто, накриваємо його рушником і залишаємо підніматися на пару годин. Для начинки: сир, яйце, цукор і крохмаль перетерти блендером, до приємної кремовою текстури. Тісто поділити на 8 шматочків, скачати кульки, викласти на пергаментний папір і залишити на 30-40хвилин для расстойки.
3. Дно склянки змастити рослинним маслом і добре зробити поглиблення для начинки. Заповнити булочки сирною масою. Я заповнюю з гіркою. Змастити молоком і тісто жовтком і випікати 15 хвилин при 180′ (духовка розігріта).
Відео рецепт 👇